Kajaker och kanadensare till uthyrning

Sedan ett par år hyr jag ut 7 havskajaker och 5 kanadensare för turpaddling, både dagpaddlingar och längre turer. Kajakerna är i 3 lagers rotationsgjuten plast och av expeditionstyp i litet olika storlekar. Kanadensarna är 2-3 mans storlek.

Villkor

Du hyr alltid kajaken eller kanadensaren dygnsvis. Betalas i förskott. Vid avbokning betalas 20% av bokningskostnaden.

Sjövana och grundläggande paddlingskunskaper förutsätts.

Krav på egen olycksfallsförsäkring och ansvarsförsäkringar.

Det ingår flytväst – och kapell till kajakerna. En viss extrautrustning finns i form av neoprenstövlar , torrbyxor, torrjackor. Begränsat med storlekar, fråga gärna innan.

Till kajakerna ingår även pump och paddel flottör.

Övrig utrustning som vattentäta packpåsar får man själv sörja för.

Priser

Kajaker

1 dygn – 500 kronor

3 dygn – 1400 kronor

5 dygn – 2300 kronor

För längre uthyrningar, kontakta mig för offert.

Kanadensare

1 dygn – 550 kronor

3 dygn – 1550 kronor

5 dygn – 2550 kronor

För längre uthyrningar, kontakta mig för offert.

Vid uthyrning kan du välja att hämta kajaken eller kanadensaren hos mig, men då krävs det takräcke med rätt sorts fäste. Alternativt kan jag köra ut kajaken eller kanadensaren till utvald plats. Detta kostar 90 kronor/mil.

Är du intresserad av att hyra någon av mina kajaker eller kanadensare, kontakta mig.